Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatkezelési tájékoztató

Kategóriák / Termékek

Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük, hogy érdeklődik Magyarország legtöbbet értékelt fogászati webáruháza, a MEDent Europe Kft. iránt! Örülünk, ha újra vásárlóink között köszönthetjük! Hadd mondjuk el, hogy a medent.hu NEM csak egy webáruház!

MEDent Europe egy olyan partner, aki nemcsak a legmagasabb minőségű fogászati alapanyagokat és eszközöket kínál, hanem valódi megoldásokat. Nem csak termékeket kínálunk, hanem szakértelmet is. Tutorálási programjaink és szakmai képzéseink segítségével támogatjuk Önt abban, hogy kiváló eredményeket érjen el. Legyen szó a legújabb digitális eszközökről vagy éppen a legfejlettebb fogászati implantátumokról, nálunk mindent megtalál, hogy biztosítsa praxisának a legkorszerűbb felszerelést és szaktudást. Neoss implantátumainkkal és a legmagasabb minőségű csontpótlókkal garantálhatja páciensei számára a kiemelkedő ellátást.

Disztribútorai vagyunk olyan neves cégeknek, mint a NeossProsept (Hygiene360), a Shofu és a Dispotech. Ezek a cégek kiváló minőségű termékeikkel és innovatív megoldásaikkal járulnak hozzá a praxisok hatékony működéséhez.

Csatlakozzon hozzánk és legyen részese egy olyan közösségnek, ahol az innováció és a szakértelem találkozik! Várjuk Önt a MEDent Europe csapatában!

Legyen Ön is Partnerünk! 

 

A MEDent csapata:

 

Almási Bálint

Ügyvezető igazgató

Talpig üzletember, lassan 20 éve aktív a kereskedelemben. Fogorvos felesége és talpraesett csapata segíti, hogy a lehető legjobbat nyújtsa a magyarországi fogorvoslásnak. Megszállott Harley rajongó, szabadidejében a 3 gyerek mellett szívesen pattan nyeregbe élete párjával. A hétvégi partik koronázatlan smoker mestere, nála hús nem marad füst nélkül.

 

 

 

Sárai Tamás

Cégvezető

Több mint 10 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, ebből két évet egy másik, elismert fogászati kereskedésben töltött. Az ügyfelek elégedettsége és a cég sikeressége számára kiemelten fontos. Az innováció és a technológia terén szerzett tapasztalatait és szenvedélyét használja fel, hogy a céget mindig a legjobb irányba terelje. Amikor nem a vállalkozás vezetésével foglalkozik, a családjával van, ahol egy lóimádó kislány büszke édesapja lehet.

 

 

Lajkó Noémi

Irodavezető

Lajkó Noémi - Ő irodánk " rendbentartója". Több mint 20 éves fogászati asszisztensi ismeretekkel rendelkezik. Hozzá tartozik a rendelések feldolgozása, számlázása. Nagy hangsúlyt fektet a precizításra és gyorsaságra. Lehet rá számítani. Egy felnőtt fia van. Megszállott kutyabolond..

 

 

 

Takács Péter

Értékesítési igazgató

Több mint 14 éves szakmai tapasztalatával a cég beszerzésekért és ügyfél kapcsolattartásért felelős tagja. Hihetetlen munkabírása van. 3 gyermek édesapja és szeret élni. ;)

 

 

 

Nyilassy Ádám

Logisztikai igazgató

Változatos úton kanyargott a MEDent felé, de abban a kezetektől jelen van. Szeret rendszerben gondolkodni, igyekszik mindenre megoldást találni és ő az, akinek mindenre van egy ismerőse. 3 gyermeket nevel, kedvenc városai Esztergom és Budapest.