Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatkezelési tájékoztató

Menü
Ár:
99.600 Ft (78.425 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-02-15

Mi Electric Scooter Essential elektromos roller - Xiaomi

Ár:
99.600 Ft (78.425 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-02-15
Cikkszám: 01_SC25702
Gyártó: Xiaomi
Szerezhető hűségpontok: 0
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mi Electric Scooter Essential elektromos roller - Xiaomi
 

Leírás

  • Sima és elegáns, hordozható és biztonságos. Minimalista dizájn és a repülőiparban használatos alumínium-ötvözet a váz. Összecsukni csupán 3 másodperc és már mehetsz is. 12 Kg tömeggel rendelkezik.
  • A magas minőségű akkumulátor kb. 20 km-es hatótávolságot biztosít. A 40 db 18650-es lítium cella együtt 183 Wh teljesítményre képes az intelligens akkumulátor-menedzsment rendszer által (BMS)
  • Jól tapadó és ütésálló ballonos gumik A 8.5”-os felfújható gumiabroncsok hatékonyan nyelik el az út egyenetlenségeit és védenek a kicsúszástól. A 250W-os egyenáramú elektromotor a rollert könnyedén és kényelmesen mozgatja.
  • Kifinomult sebességtartó automatika és kinetikus energia-visszanyerő rendszer (KERS). A KERS visszanyeri a mozgó jármű kinetikus energiáját pl. hosszú motorfékezésnél.
  • Kettős fékrendszer A rollert első, regeneratív motorfékkel és hátsó tárcsafékkel szerelik, az első keréken E-ABS rendszerrel.
  • Mi Home alkalmazás-kapcsolódás. Ellenőrizheted a sebességet és az akkumulátor kapacitását valós időben, miután Bluetooth-on párosítottad a rollert okostelefonoddal.

Megjegyzés:
Az akkumulátor teljesen feltöltött állapotban, 75 kg-os terheléssel, 30 °C-on, szél nélkül, sík úton, gyalogos üzemmódban, egyenletes 15km/h sebességgel került tesztelésre. A tényleges eredmények a hőmérséklet, a terhelés, a szélsebesség, az útviszonyok és más tényezők különbségei szerint változhatnak.*
* 1 méter / másodperc tipikus gyalog tempót alapul véve és a Standard mód 3.6 km/h sebességéhez képest.
* Nem ajánlott a sebességtartó automatika használata nagy forgalmú területeken, illetve a csapadék közben vagy után.
* A fenti adatok a Ninebot laboratóriumokból kerülte beszerzésre. A tényleges eredmények a felhasználási feltételek eltéréseitől függően változhatnak.
* A vásárlás előtt figyelmesen olvassa el a Mi Electric Scooter Essential felhasználói kézikönyvét és jogi útmutatásait. A Mi Electric Scooter Essential használata során feltétlenül tartsa be a helyi törvényeket és rendeleteket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A webáruház kényelmes és biztonságos online fizetési rendszerét a BORGUN Payments biztosítja.

Miért tőlünk vásároljon?

Ingyenes kiszállítás 60.000 Ft felett
Gyors kiszállítás Készleten lévő termékeknél akár másnapi kézbesítés
Biztonságos és kényelmes online fizetési módok