Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatkezelési tájékoztató

Menü
Ár:
93.734 Ft (73.806 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Supermat Assort. - Kerr Resto, Kerr Endo

Ár:
93.734 Ft (73.806 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: KH2150
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Kerr Resto, Kerr Endo
Szerezhető hűségpontok: 94
Átlagos értékelés: Nem értékelt
SuperMat matricafeszítő rendszer, szortiment készlet - matricafeszítő + 20 db matrica vegyesen.

Leírás

SuperMat matricafeszítő- rendszer moláris fogakhoz, acél és műanyag matricákhoz. Előnye, hogy a tömés során már nincs matricafeszítő a szájban, ezáltal a munkaterület jobban látható, a beteg komfortosabban érzi magát és semmi sem akadályozza az ékek elhelyezését. Nincs emelő hatás. Több tömés is készíthető párhuzamosan egy kvadránson belül. Autoklávozható.


Tökéletes formakialakítás a makro területeken: A SuperMat® és az Adapt® SuperCap® Matricák. A transzparens és fém poszterior matricákhoz kifejlesztett univerzális matricafeszítő rendszer. A rendszer gyors, egyszerű és standardizált applikációt biztosít.


Az orsóba gyárilag beillesztett matricák felszíneinek kontúrozásakor az anatómiai formák statisztikai átlagát vették alapul. A fém változat két vastagságban 0,03 illetve 0,038 mm, míg a műanyag matricák csak egy, 0,050 mm vastagságban kaphatók. A szalagok szélességét tekintve mind a fém, mind a műanyag matrica két szélességben, 5, illetve 6,3 mm.-es változatban is megvásárolható. Nagyon nagy előnye a rendszernek, hogy a műanyag orsók üresen, tehát szereletlenül is rendelkezésre állnak, melyekbe a tetszés szerint választott anyagú és formájú matricák illeszthetőek be. A szereletlen orsók ugyancsak két méretben kaphatók illeszkedve a keskenyebb és a szélesebb matricaszélességekhez.


A fogorvos véleménye

Mióta megjelent, azóta a mindennapi rutinban leggyakrabban ezt a matrica rendszert használom. A szalagok kontúráltsága óriási előny a II. osztályú kompozit tömések kontaktpontjának kialakításához. A szorító orsó a fog orális oldalán ugyanúgy funkcionál mint vesztibulárisan, így nem jelent problémát a felső bölcsességfogak hozzáférhetetlen, a vesztibuláris felszínre kiterjedő üregének ellátása sem. Mivel nincs útban a matrica feszítő (esetenként a MetaFix matricákkal kombináltan) egy időben egyszerre több matrica is felhelyezhető, ami sok előnnyel járhat. Az alap változat matricáinak két szokványos szélessége az esetek zömében megfelel, de a szerelhető matricákkal extrém esetekre is kínál a rendszer megoldást. Aki kínlódott már egyik, vagy mindkét oldalon egészen mély approximális kazetták tömésével, az tudja igazán értékelni a speciális kontúrozott matricákat, melyekkel ezek az extrém helyzetek is megoldhatók. Ritkán van rájuk szükség, de akkor nagyon. Akár egyetlen tömésnél elpazarolt időt megspórolva bejöhet a szalagok ára. A profi megoldásnak pedig nem csak az orvos látja hasznát, hanem a páciens is. Ezek a speciális matricák egyébként hagyományos matricafeszítőkkel is használhatók. Dr. Jáky László


A csomag tartalma:

SuparMat szortiment készlet -

  • 1 db Hawe SuperLock matricafeszítő,
  • 14 db Hawe Adapt SuperCap fém matrica vegyesen,
  • 6 db Hawe Adapt SuperCap transzparens matrica vegyesen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A webáruház kényelmes és biztonságos online fizetési rendszerét a BORGUN Payments biztosítja.

Miért tőlünk vásároljon?

Ingyenes kiszállítás 60.000 Ft felett
Gyors kiszállítás Készleten lévő termékeknél akár másnapi kézbesítés
Biztonságos és kényelmes online fizetési módok