Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatkezelési tájékoztató

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

MEDent Europe Kft, az Almási-Cégcsoport önálló egészségügyi-kereskedelmi üzletágának képviseletére jött létre. Almási Bálint a cégcsoport alapítója, 2004-től tevékenykedett aktívan a kereskedelmi iparágban, elsősorban mérőműszer-kereskedelmi területen, akkor még résztulajdonosként.

A cégcsoport első tagját 2008-ban hozta létre, melynek fő tevékenysége IT-, és elektronikai-nagykereskedelem volt. A cég dinamikus fejlődésnek indult, így 2009-ben már saját telephellyel rendelkezett. Több átszervezés és átalakítás után 2010-ben vásárolta meg Stafair Kft-t, mellyel a korábbi mérőműszer üzletág légtechnikai kereskedelmi üzletággal bővült. Ezzel kapcsolódott be a cégcsoport először az egészségügyi szektorba. Ez után már átszervezések nem, de cégcsoport bővítés történt, 2015-ben étterem és élelmiszer kereskedelmi tevékenységgel, bővült a csoport. Ebben az évben jött létre a teljesen cégcsoport tulajdonban lévő IT-nagykereskedelmi cég az InformatX Kft, 2018 során újabb cég az Almási Consulting Zrt, jött létre mely gazdasági és számviteli tanácsadás terén tevékenykedik.
Az egészségügyi-szektorral való folyamatos kapcsolat és a cégcsoport magas szintű kereskedelmi tapasztalatai indokolták, az egészségügyi-üzletág önálló cégbe történő kiszervezését, mely a MEDent Europe Kft. nevet kapta. A név tükrözi üzlet politikánkat: a cég „MED” orvosi valamint „Dent” fogorvosi területeket kíván kiszolgálni termékeivel és szolgáltatásaival, mindezeket nem csak Magyarországon.