Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatkezelési tájékoztató

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

PROSEPT® Fertőtlenítő

MEDent
2020. 04. 28. 08:29:00
PROSEPT® Fertőtlenítő

Több mint 40 éves tapasztalat a fertőtlenítőszerek fejlesztésében és gyártásában

A PROSEPT® a Hygiene 360 AG Svájc, az egyik vezető fogászati és orvosi ipar számára történő fertőzésellenes termékek gyártójának sajátcímkével rendelkező gyártója, több mint 43 éves tapasztalattal rendelkezik a kézfertőtlenítők, fertőtlenítők, magas szintű felületfertőtlenítőszerek, nedves törlőkendők gyártásában.

A PROSEPT® széles termékkínálata magában foglalja a kézmosást, kéztisztító és bőrápoló készítményeket, valamint számos felületi fertőtlenítőszert, fertőtlenítő törlőt, műszeres fertőtlenítőszert, valamint számos eldobható anyagot, például kesztyűt és arcmaszkot.

Ha az egyszerűség, a hatékonyság és a költséghatékonyság kritikus fontosságú a fertőtlenítőszerek kiválasztásakor, vegye figyelembe a PROSEPT® alkalmazást. Minden termékünket saját laboratóriumunkban fejlesztettük ki, széles effektív spektrumú és gyors megvilágítási idővel.

Új fertőtlenítőszerek fejlesztésekor mindig a felhasználói igényeket tartjuk szemelőt. Megpróbáljuk korlátozni a termékek számát annak garantálása érdekében, hogy Ön mint végfelhasználó kiváló minőségű, költséghatékony, többcélú fertőtlenítőszereket szerezzen, amelyek széles körű alkalmazást fednek le.

A PROSEPT® fertőtlenítőszerek kis palackokban és nagyobb költséghatékony tartályokban kaphatók, nagy igénybevételre reagálva.