Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatkezelési tájékoztató

Kategóriák / Termékek

Oclean X Pro elektromos fogkefe

A WHO szerint a napi helyes fogmosás hatékonyan megőrizheti a fogak egészségét, sőt csökkentheti a fogbetegségek kockázatát. Hogyan kell helyesen fogat mosni? A legtöbb ember nem ismeri a helyes módszert.

 

Ennek a problémának a megoldására az Oclean kifejlesztett egy elektromos fogkefét - Oclean Xpro -, amely a következő három szempont szerint segít az embereknek a helyes fogmosásban.

Segít megtalálni a helyes fogmosási irányt

Mindenkinek más a fogainak állapota, az étrendje és az életmódja, így a fogmosás módja is.

Az Xpro a fenti feltételek alapján testre szabja a felhasználók számára az exkluzív fogmosási programot, így akár több ezer ember igényeit képes kielégíteni

Több mint 20 program és több száz egyéni program található az alkalmazásában, hogy a felhasználók megtalálják a megfelelő beállítást a fogmosáshoz.

Segít elsajátítani a helyes fogmosási technikát

Az OCLEAN XPRO szónikus elektromos fogkefe beépített 6 tengelyes giroszkóppal és chippel rendelkezik, amely a fogmosási adatokat összegyűjti és feldolgozza a fogkefén.

Ezek az adatok az alkalmazással is szinkronizálhatók. Ha a pontszám alacsony, az alkalmazás megjeleníti a professzionális fogmosási technikákat, hogy a felhasználók megtanulhassák azokat.

Az alkalmazás bizonyos időn keresztül nyomon követi a fogmosási adatokat, részletes elemzést végez a felhasználó fogmosási szokásairól, és segít korrigálni a fogmosási technikáját.

Segít kialakítani a fogmosás jó szokását

Az OCLEAN XPRO szónikus elektromos fogkefe nyolc nagy teljesítményű vakfolt-érzékelő funkcióval rendelkezik, amely eltér a piacon kapható többi elektromos fogkefe vakfolt-érzékelő funkciójától: Az Xpro fogkefe teste képes önállóan feldolgozni a fogmosási adatokat, és közvetlenül megjeleníti a fogmosási eredményeket (fogmosási pontszám, vak terület stb.) az érintőképernyőn, hogy időben emlékeztesse a felhasználókat a hiányzó mosott területre.

Ha a fogmosási erő túl nagy, az Xpro automatikusan csökkenti a gyakoriságot a zománc és az íny védelme érdekében. A piacon jelenleg csak az Xpro rendelkezik ezzel a két funkcióval.

Az Oclean Xpro szónikus elektromos fogkefe megbízható barát a fogmosásban. Megkönnyíti a fogápolást, és segít a helyes fogmosási szokások kialakításában, így távol tarthatjuk magunktól a fogbetegségeket.