Weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használ!
Adatkezelési tájékoztató

Kategóriák / Termékek

Neoscan 1000 intraorális scaner

2024. 05. 16. 14:12:54 MEDent Europe Kft.
Neoscan 1000 intraorális scaner

A digitális technológia rohamos fejlődése a fogászat területén is érezteti hatását, különösen a diagnosztikai és kezelési folyamatokban. A NeoScan1000 egy új generációs intraorális szkenner, amely forradalmasítja a digitális lenyomatvételt, gyorsabb és pontosabb eredményeket kínálva a fogorvosok és pácienseik számára.

 

A NeoScan1000 technológiai előnyei

A NeoScan1000 a legújabb technológiai fejlesztésekre építve biztosítja a pontos és részletes digitális lenyomatok készítését. Néhány kiemelkedő jellemzője:

 1. Nagy Pontosság és Részletesség: A szkenner kiváló felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a legapróbb részletek rögzítését is. Ez különösen fontos a bonyolultabb fogpótlások, például koronák és hidak tervezésénél.

 2. Gyors Szkennelési Sebesség: A NeoScan1000 gyorsasága jelentősen csökkenti a szkennelési időt, így a páciensek kényelme nő, és a fogorvosi rendelő hatékonysága javul.

 3. Felhasználóbarát Felület: Az intuitív kezelőfelület könnyen elsajátítható, így a fogorvosok gyorsan beilleszthetik a mindennapi gyakorlatukba. A szoftver automatikus javításokat végez a szkenek során, minimalizálva az emberi hiba lehetőségét.

 4. Hordozhatóság és Kényelmesség: A szkenner könnyű és ergonomikus kialakítása megkönnyíti a használatát hosszabb időn keresztül is, anélkül, hogy a kezelő elfáradna.

 

 

Használati útmutató

A NeoScan1000 használata egyszerű és gyorsan elsajátítható. Az alábbiakban bemutatjuk a fő lépéseket a szkenner alkalmazásához:

 1. Előkészületek: A szkenner előkészítése során győződjön meg róla, hogy a készülék teljesen feltöltött, és a szükséges szoftverfrissítések telepítve vannak. Sterilizálja a szkenner fejet az előírásoknak megfelelően.

 2. Szkennelési Folyamat:

  • Indítás: Kapcsolja be a NeoScan1000-t, és válassza ki az új szkennelési opciót a kezelőfelületen.
  • Pozicionálás: Helyezze a szkenner fejét a páciens szájába, és kezdje el a szkennelést a kijelölt területen. A szkenner automatikusan rögzíti a digitális képet.
  • Ellenőrzés: A szkennelési folyamat befejezése után ellenőrizze a digitális lenyomatot a képernyőn. Ha szükséges, végezzen korrekciókat.
 3. Adatok Kezelése: A szkennelt adatok automatikusan mentésre kerülnek a csatlakoztatott számítógépre vagy a felhőbe. Ezek az adatok később könnyen elérhetők és megoszthatók a fogtechnikai laborokkal.

 

 

Klinikai Alkalmazások

A NeoScan1000 széles körben alkalmazható különböző fogászati eljárásokban:

 • Koronák és Hidak Készítése: A pontos lenyomatok lehetővé teszik a precíz fogpótlások tervezését és elkészítését.
 • Implantátumok: Az implantációs tervezés során a digitális lenyomatok segítenek a pontos pozicionálásban.
 • Orthodontia: Az ortodontiai kezelések során a szkenner pontos képet ad a fogak elhelyezkedéséről, segítve ezzel a kezelési tervek kidolgozását.

 

 

Összegzés

A NeoScan1000 egy kiemelkedő eszköz a modern fogászat számára, amely jelentősen megkönnyíti és pontosabbá teszi a digitális lenyomatvételt. Használata nemcsak a fogorvosok munkáját könnyíti meg, hanem a páciensek számára is kényelmesebb és gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé. A technológia fejlődése révén a fogászat jövője egyre inkább a digitális megoldások irányába mutat, és a NeoScan1000 ebben az irányban egy fontos lépés.